Question

Failed Backups Commvault X AOS 6.0.2.2 - Too Slow

  • 14 December 2021
  • 6 replies
  • 79 views

Hi Everyone

Since I upgraded My Nutanix Cluster to AOS 6.0.2.2, the Commvault Backups turns too slow, its takes much more time to finish and sometimes its failed.

Someboby has an similar issue? If it yes, what to do to resolve it?

 

Thank you so much.

IVAN C. RICCI


6 replies

Userlevel 1
Badge +1

From which version were you updating? Which version of Commvault are you using?

 

I don’t have any experience with version 6, because it is STS… However, lately I had a customer complaining about the backup speed with Veeam after updating from 5.15.x to version 5.20.

Hello Bart

Last updated of AOS I have installed is 6.0.2.2. The Commvault is on 11.25.11 version.

Just I upgraded AOS to version above, Backups Jogs are taking much more time to finish than before I upgrade. Before, AOS version was 5.20.x and it was faster.

 

Userlevel 1
Badge +1

Is there a specific phase of the jobs? Or just the data transfer?

All components in your Commcell are on the same level?

Not a specific phase, it just too slow, but all Jobs was finished well.

All Jobs has the same behavior.

Userlevel 1
Badge +1

I have a similar issues but with Veeam backup, jobs are taking to much time, I’m on AOS 5.20 but wait does this has to do anything with AOS version???

I have a similar issues but with Veeam backup, jobs are taking to much time, I’m on AOS 5.20 but wait does this has to do anything with AOS version???

My issue started after I upgraded to 6 version, before that all was fine. I think some has been changed to affect this communication.

Reply