Solved

Adding Hyper-V to Move 3.5.0

  • 22 September 2020
  • 7 replies
  • 470 views

Looking for advise, Trying to add a Hyper-V host to Move 3.5.0, but just getting the following error and nothing else, 

 

Hyper-V operation [Get Process Info] failed.

 

getting no other alerts/Errors

icon

Best answer by ScottMcGhee 23 September 2020, 12:50

Coolio, Thanks, Case is now logged 

View original

7 replies

Userlevel 2
Badge +3

Can you confirm the PowerShell module is enabled for hyper-v have You can run the below command on PowerShell of Hyper-V host to make sure it gets imported and try to add the host again?

Import-Module Hyper-V

 

 

Can you confirm the PowerShell module is enabled for hyper-v have You can run the below command on PowerShell of Hyper-V host to make sure it gets imported and try to add the host again?

Import-Module Hyper-V

 

 

Hi Sudhir, Yea, i have made sure this is enabled, Thanks 

Userlevel 2
Badge +3

It can also happen if WINRM Basic Auth is disabled on hosts or any of the required port is blocked by firewall. 

https://portal.nutanix.com/page/documents/details?targetId=Nutanix-Move-v3_6:v36-enable-winrm-hyperv-ahv-t.html

We have to make sure that the port 8087 and  is opened on the HyperV host so that Move appliance can communicate. 

The rule would be to open port 8087 inbound on the Host.  (TCP)
 

Userlevel 2
Badge +3

@ScottMcGhee Following up to see if you were able to fix it ?

@ScottMcGhee Following up to see if you were able to fix it ?

Morning Sudhir9, 

 

Tried this and still the same error i’m afraid 

 

Thanks 

Userlevel 2
Badge +3

@ScottMcGhee  If this is a supported Infra you can try to create a case and we can take a look for you in this. 

Coolio, Thanks, Case is now logged 

Reply