Solved

AOS version is different that additional node for expanding cluster

  • 6 August 2020
  • 1 reply
  • 1396 views

Badge

Hi,I plan expanding cluster to add 3 nodes that model are XC640 and hypervisor is ESXi 6.7 U2.

Cluster’s AOS versio is 5.10.6 LTS but additional node’s 5.16STS.

I cannot add nodes...

Can I anything to do additional nodes?

And Do you know how to recreate CVM on new nodes?

icon

Best answer by Neel Kotak 6 August 2020, 06:35

Hi @Sayo 

While adding a node to the cluster it should ask to re-image the Hypervisor. Please refer following Expand Cluster Guide. There is a criteria  for the re-image

https://portal.nutanix.com/page/documents/details?targetId=Web-Console-Guide-Prism-v5_10:wc-cluster-expand-wc-r.html

Also, you can re-image the node individually with the same hypervisor and AOS version of the cluster with the help of Phoenix and then add those nodes with expand the cluster

Please read the following post for the steps and understand more about Phoenix

https://next.nutanix.com/how-it-works-22/different-usages-for-phoenix-36996

View original

This topic has been closed for comments

1 reply

Userlevel 3
Badge +4

Hi @Sayo 

While adding a node to the cluster it should ask to re-image the Hypervisor. Please refer following Expand Cluster Guide. There is a criteria  for the re-image

https://portal.nutanix.com/page/documents/details?targetId=Web-Console-Guide-Prism-v5_10:wc-cluster-expand-wc-r.html

Also, you can re-image the node individually with the same hypervisor and AOS version of the cluster with the help of Phoenix and then add those nodes with expand the cluster

Please read the following post for the steps and understand more about Phoenix

https://next.nutanix.com/how-it-works-22/different-usages-for-phoenix-36996