Solved

Nested CE Installed but VM creation get stuck

  • 14 March 2018
  • 7 replies
  • 12 views

Badge +3
Hi guys.

I´ve installed a nested CE in a Vmware ESXi 6.5. All is ok with this, but any VM created get stucked at SeaBIOS screen (as show):



Anyone had a problem like that?

Thank you.
icon

Best answer by andrew_ct 14 March 2018, 16:21

Hi,

nested installations in VMware are causing issues (see the thread

https://next.nutanix.com/discussion-forum-14/impossible-to-deploy-ce-5-5-nested-on-vmware-vsphere-6-5-27459) though this already happens with the installation, not only when creating the VMs...

Nutanix is working on an updated build fixing the above mentioned issue, but I'm not sure if this covers the problem that you are running into.
View original

This topic has been closed for comments

7 replies

Userlevel 2
Badge +13
I have the same problem.. I think is a bug of qemu.
Userlevel 5
Badge +9
Hi,
nested installations in VMware are causing issues (see the thread
https://next.nutanix.com/discussion-forum-14/impossible-to-deploy-ce-5-5-nested-on-vmware-vsphere-6-5-27459) though this already happens with the installation, not only when creating the VMs...
Nutanix is working on an updated build fixing the above mentioned issue, but I'm not sure if this covers the problem that you are running into.
Userlevel 2
Badge +13
Thanks @andrew_ct
Badge +3
Not solved but thanks @andrew_ct. I will wait for a new build to test again.
I also have the same problem. Waiting for resolution ...
Userlevel 2
Badge +3
@carlosalmeidaBR @leoleonhardt @ALLS I had the exact same problem with the VMs that could not boot.
If you take the last workaround I posted in that thread then it should work as expected.
Direct link to the complete workaround is:

https://next.nutanix.com/discussion-forum-14/impossible-to-deploy-ce-5-5-nested-on-vmware-vsphere-6-5-27459/index2.html#post28112
Thanks @matmassez I followed last workaround and it worked perfectly